Free Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Anasayfa


      

Su böreği yarışması yapıldı.

 

Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz Kelkit Şenliği’nde su böreği yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Su böreği yarışmasına katılan 20 hünerli bayan hemşerimizin hünerlerini sergilediği Su Böreklerinde birinci ikinci ve üçüncüye hediyeleri verildi. Su böreği yarışmasında birinci Emine Emine Balcı, ikinci Sabire Şahin ve üçüncü Gülhanım Coşkuner oldu. Yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüye çeyrek altın ödülleri belediye başkanı Muammer Duran tarafından verildi. Başkan Duran “Kelkit’li bayanların hünerlerinin ne kadar çok olduğu bu yarışmada kendini bir kez daha gösterdi. Jüri üyelerimiz yarışmada dereceye girenleri seçmekte açıkçası zorlandı. Önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımla yarışmaların olmasını bekliyoruz” dedi.






Şölenle 80 çocuğumuz sünnet edildi

 

Bu yıl şenlik programında ilkini yaptığımız şölenle 80 çocuğumuzu sünnet ettirerek oyuncaklarını verdik.

Metrepol mağazasının desteği ile düzenlediğimiz Sünnet Şölenine katılan çocuklarımız mutlulukları gözlerinden okundu. Sünnet öncesi Pazar yerinde çocuklara animasyon gösterileri sunulduktan sonra oyuncak hediyeleri verildi. Başkan Duran “Çocuklarımız bizlerin yarınlarıdır. Onlara vereceğimiz değer, geleceğimiz için çok önemlidir. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz sünnet şöleni gelecek yıllarda artarak devam ettireceğiz” dedi.

Oyuncaklarını alan çocuklar 20’şerli gruplar halinde Kelkit Devlet Hastanesinde sünnet oldu.
 

 


Milli Piyango’nun 19 Temmuz çekilişi Kelkit’te yapıldı

 

Milli piyango idaresi tarafından 19 Temmuz çekilişi Kelkit Pazar yerinde yapıldı. Büyük ikramiye talihlisi Kelkit’te belirlendi. Piyango çekilişi TRT 3 ekranında canlı olarak yayınlandı. Belediye başkanı Muammer Duran “Milli piyango idaresi tarafından düzenlenen bu program ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Bir düşünün 19 Temmuz çekilişi ikramiyeleri ilçemizde belirlendi. Üstelik TRT 3 bunu canlı olarak yayınladı. Bu bizler için sunulmuş büyük bir fırsat. Bu konuda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 


      

     

Buzağı Yarışması Büyük İlgi Gördü

 

Şenlikte düzenlediğimiz buzağı yarışmasına çiftçilerimizden büyük ilgi gördü.

Yarışmaya katılan 50 çiftçimizin birbirinden güzel buzağıları jüriye seçmekte zor anlar yaşattı. Yarışmayı İsmail Keleş’e ait henüz 10 günlük buzağı kazandı. Yarışmada ikinci Muammer Akın’ın ve üçüncü ise Ali Rıza Demir’in buzağıları oldu. Yarışmada birinciye Doğan Organik A.Ş. tarafından bir erkek buzağı, ikinciye 20 ve üçüncüye ise 10 torba buzağı yemi hediye edildi.

 


.....   

 
NÖBETÇİ ECZANE
Arama


Tüm Gazeteler