b_352_223_16777215_00_images_2016-01_ebelediye.jpg

Kelkit Belediyesi olarak, e-belediye uygulama sistemine geçtik. Sistem ile vatandaşlarımız artık birçok belediye hizmetine internet üzerinden ulaşabilecek

.

Vatandaşlarımız, içme suyu borcu, emlak ve çevre temizlik vergilerini kolayca sorgulayabilecek, borçlarını kredi kartıyla güvenli bir şekilde ödeyebilecek.

Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, e-belediyecilik uygulaması sayesinde vatandaşların kredi kartı ile ödeme yapabileceklerini belirterek, “Biz halkımıza daha iyi hizmet vermek için e-belediyecilik uygulamasını başlattık. Belediye olarak yeni bir hizmeti daha halkımıza sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız; su, emlak, çevre temizlik vergisi, kira vb gibi borçlarını evinden veya işyerinden 24 saat boyunca belediyemiz web sitesi www.kelkit.bel.tr üzerinden online olarak ödeyebilecekler dedi.