Yeni sanayi sitemizin bir başında Güllühatun köprüsü bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın merkeze daha kısa yoldan ulaşabilmeleri için İnönü mahallesinden Yunus Emre mahallesini birbirine bağlayan alternatif bir köprü gerekmekteydi. Milletvekilimiz Sn Cihan Pektaş’ın 13 Temmuz 2019’da İlçemizi ziyareti sırasında bu köprünün aciliyetini kendilerine ilettik. Kıymetli Vekilimizin konuya hassasiyeti neticesinde gerekli ödenek çıkarılarak köprü yapım işine ivedilikle başlandı. Milletvekilimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kilise burnu mevkiinde, Kelkit Çayı üzerine 10m genişliğinde 32m uzunluğunda yeni köprü yapım işine hızlı bir şekilde devam ederek kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Meclis Kararları

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı   7  1   4  T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ     9