BU TOPRAKLARA MUTLAKA VEFA BORCUMUZ VARDIR

Çok kıymetli Kelkitliler, Değerli hemşerilerim;

Yerel Yönetimlerin en önemli gelirlerinin başında İller Bankasından gelen, Devletten kişi başına gelen paradır. Yani ne kadar çok nüfusun varsa o kadar çok paran var demektir. Özellikle gelişmekte olan küçük Belediyelerin gelirlerinin % 85’i genel harcamalara gitmekte ve bu sebeple yatırımlar için gelirden fazla ödenek ayrılamamaktadır. Bunun için her geçen gün azalan ilçe nüfusumuzun bir an önce artırılması gerekmektedir.

Çok Kıymetli Hemşerilerim;

Kelkit’imizin büyüyüp gelişmesi için yüreğinde memleket sevdası olan tüm Hemşerilerimizin ve Ülke genelinde İlçemiz adı altında faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarının kollarını sıvama vakti gelmiştir. Bunun için yapmanız gereken ilk iş, ikametgâh adresinizi Kelkit’e aldırmak sonra da çevrenizdeki tanıdıklarınızı da bu konuda bilinçlendirmek.

Buradan yüreği Kelkit sevdasıyla dolu tüm hemşerilerime sesleniyorum lütfen Memleketimize sahip çıkalım. Bizler İlçemizin kalkınması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Unutmayalım bu topraklara mutlaka vefa borcumuz vardır. Çocuklarımızın geleceği için İkametgâh adresinizi Kelkit’e aldırın, Memleketinize sahip çıkın.